Even Voorstellen

Omschrijven zou ik mezelf als een creatieve, diepgravende en intuïtieve zoeker.  Ik studeerde voor docent-drama, regisseerde sprankelende amateurvoorstellingen voor de jeugd en verdiepte mij in de astrologie. Altijd graag aan het schrijven, invoelen, ordenen van gedachtes om dan vervolgens de tijd te verliezen.
Als kind was ik er al in geïnteresseerd, maar pas later in 2002 gaf ik gehoor aan de roep in mijn binnenste en begon een opleiding voor astrologie. In 2007 ben ik afgestudeerd als astroloog aan de opleiding Aurinko bij Margreet Andriol en Hans Planje te Friesland en sindsdien kunnen mensen bij mij terecht voor astrologische duidingen.

Zoals gezegd schrijf ik graag.  Zo schreef ik bijvoorbeeld een vrolijk toneelstuk voor de jeugd,  met  een serieuze ondertoon (dat dan weer wel) geïnspireerd op Romeo en Julia met de titel: Romke en Jeltsje en in 2014 kwam er een boek:  De Plutoïden – Lichten van kosmische wijsheid

Zover ik mij herinner was ik altijd een graver, een zoeker. Ik studeerde, werkte, ontmoette anderen en ik drukte mij uit binnen verschillende rollen. Maar ik heb geleerd dat een rol slechts de uiterlijke vorm is, die inhoud geeft aan mijn ‘ik’.
Waar je in het theater in de huid van iemand anders kruipt, ga je in de astrologie vooral op zoek naar jezelf. Toch hebben beide hetzelfde uitgangspunt. Namelijk: het ten tonele brengen van je innerlijke creatieve kracht. En of dit nu uitvergroot op een podium in een theaterzaal gebeurt of tijdens je dagelijkse leven, deze innerlijke pure kracht (die tegelijkertijd zo kwetsbaar is) fascineert mij.
Mijn belangrijkste levenslessen: bezinning, geduld, vertrouwen en overgave.

Voor ieder die op zoek is naar zelfherkenning kan de astrologie van betekenis zijn. Graag wil ik je als astroloog van dienst zijn, bij je persoonlijke zoektocht naar inzicht.

“De ware kracht ligt diep in jezelf verborgen
Het vergt moed om die te tonen
Het is alleen die kracht die jou echt krachtig maakt
en anderen aanspoort om ook heldhaftig te zijn”

-Saskia van Vliet-

Praktijk voor astrologie