Agenda

Afbeeldingsresultaat voor astrologie

19 Juni Open Middag Shiatsu Scholingscentrum

(shi = vinger, atsu = druk) is een manier van lichaamstherapie of lichaamsbehandeling die onder andere is ontwikkeld in Japan. Al enige jaren ben ik fan van deze vorm van lichaamstherapie die werkt met drukpunten. Het heeft mij geholpen om verkrampingen los te laten en uit mijn hoofd in mijn lichaam te gaan. Vanaf September mag ik astrologie-lessen geven aan mensen die zich hebben ingeschreven voor de Shiatsu opleiding van Karin Wettstein in Friesland. Het is de bedoeling dat de eigen intuïtie en de sensitieve vermogens flink de ruimte gaan krijgen. Zo komen er ook lessen over energetische afstemming die verzorgd gaan worden door Margje Hylkema.  

Ik zie het leven als een dans. Ik ben zo blij dat mijn dans steeds gevarieerder mag worden en dat ik wordt uitgenodigd op de dansvloer van het leven om de taal van de sterren, de taal van wijsheid ten gehore te brengen....Binnenkort dus open dag. Meer informatie kun je vinden onder de volgende link: www.shiatsuscholingscentrum.nl

Basiscursus Astrologie 

Richt je aandacht op iets nieuws en doe iets wat je misschien altijd had willen doen: Leer de basisbeginselen van astrologie! Je kunt deze cursus al met twee personen volgen! Mail mij als je belangstelling hebt. De cursus kan plaatsvinden op 4 ochtenden of vier avonden (duur: 2 uur) bij Sterrentaal in Grou. 
Data in overleg. 
Prijs: 150,- pp


Praktijk voor astrologie

error: Content is protected !!