horoscoopduiding

Afbeeldingsresultaat voor radix horoscoop
Nieuw: Sedna sessie

Uitleg speciaal voor astrologen, astrologische studenten of andere astrologische beoefenaars: middels videobellen (whatsapp / facetime) of als je dat liever wilt bij mij in Grou. 
Naast uitleg over de algemene betekenis van Sedna en bespreking van de betekenis van Sedna in jouw horoscoop, ontvang je vooraf ook een reader (pdf. bestand)

Duur ongeveer 40 minuten 
Prijs reader & gesprek: 55 euro

Horoscoopduiding

Een horoscoop is een tekening van de zon, de maan en de planeten, in relatie met je geboortetijd. Deze planeten worden als het ware in kaart gebracht.
Een astrologische duiding van de geboortehoroscoop bestaat uit de analyse van karaktereigenschappen, levensthema’s en -lessen. Een horoscoopduiding is dus een hele mooie manier om inzicht in jezelf, of het levenspad dat je bewandelt te vergroten. Een duiding daagt je uit om op een diepere manier naar jezelf te kijken.

Om een geboortehoroscoop te kunnen maken, heb ik het tijdstip, de plaats en de datum van het geboortemoment nodig. De geboortetijd is op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

Wat heb je aan kwaliteiten, talenten meegekregen in het leven? Welke uitdagingen moet je aangaan, welke lessen of moeilijkheden kom je tegen? Als je behoefte hebt aan een stukje bewustwording, je zelfkennis wilt vergroten rondloopt met een vraag of als je je relatie tot anderen wilt begrijpen, dan kan een horoscoopduiding mogelijk iets voor je betekenen.

Enkele reacties:

Lieve Saskia,
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik mijn impuls heb gevolgd en jou om een duiding heb gevraagd.
Het is een liefdevolle en warme bemoediging en bevestiging voor mij dat ik steeds meer in lijn met mijzelf ben.Het geeft me moed en kracht om door te gaan. Om stappen te gaan zetten in zichtbaarheid. Om nog meer te vertrouwen op mijn innerlijke kracht en intuïtie. Dat het tijd wordt dat ik luister naar mijn innerlijke stem en nu daadwerkelijk  zichtbaar mag worden.
Dankjewel

****

Hoi Saskia!
Ik ben het nu rustig aan het lezen. Komt zo bij me binnen. Echt prachtig! Wat een wijsheid! Raakt me diep! Nogmaals bedankt! ❤

****

“Via deze weg wil ik je bedanken voor de inzichten.
Elke keer als ik de tekst lees, ontdek ik weer iets nieuws.
Het is erg bijzonder hoe dit aansluit op mijn realiteit.
Hoe het mij bemoedigd en hoop geeft om meer voor mijzelf te gaan staan. Om meer mijn hart te gaan volgen.”

****

“Dank je wel voor de horoscoop. Voel dat het met liefde gemaakt is. Een korte reactie: Bevestiging van wat ik al wist. Geeft een heel fijn gevoel en sterkt me om door te gaan, vol te houden en mijn ‘ambitie’ waar te maken.”

Waar je uit kunt kiezen:

A: Horoscoopconsult  

In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop. Centraal staat: wie ben ik, wat wil ik, wat past wel/niet bij mij, waar ligt mijn kracht en wat is mijn valkuil? We gaan het hebben over onderwerpen als: persoonlijke kwaliteiten, karaktereigenschappen, levensthema’s, uitdagingen en leerdoelen. Mogelijk heb je ook een vraag die ik kan meenemen in de duiding.

B: Horoscoopduiding van de ziel (de Plutoïden)

De horoscoop van de ziel gaat een stapje verder. Je hebt misschien al van alles gedaan met betrekking tot zelfontwikkeling, maar loopt telkens tegen bepaalde dingen aan en je vraagt je misschien af: waar komt toch die angst vandaan of waar doe ik goed aan? Soms zitten oude emoties of overtuigingen in de weg waardoor je niet altijd helder kunt kijken naar jezelf. Soms weren we dingen af  of reageren ergens krampachtig op zonder dat we er de vinger op kunnen leggen of begrijpen waarom dat zo is. Vaak zijn we door een bepaalde bril tegen het leven een gaan aankijken.
Met welke diepere thema’s ben jij dit leven binnen gekomen? Waar ben je op dieper gevoelsniveau mee bezig? Wat wil je JIJ van binnen tot uitdrukking brengen?
In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop. De duiding werk ik ook schriftelijk voor je uit, je krijgt dus een verslag mee.

C: Duiding op afstand 

Een schriftelijke duiding van de Plutoïden met mailuitwisseling. Deze duiding is vooral geschikt voor mensen die wat verder weg wonen en al wat astrologische kennis bezitten.

Je krijgt allereerst een verslag via de mail toegestuurd waar je na het lezen ervan op kunt reageren. Dit allemaal via de mail. Vervolgens geef ik dan weer een reactie op jouw verhaal. Vergelijk deze manier een beetje met een chatgesprek.


Tarieven

A. Horoscoopconsult: Gesprek van 1 uur: 95,- euro

B. Horoscoop van de ziel (De Plutoïden):
Persoonlijk gesprek van 1 uur plus een  schriftelijke uitwerking: 145- euro

C. Duiding op afstand :
100,- á 130,- euro

*Studenten van Caelestis krijgen 20 procent korting op een Plutoïden duiding.

Praktijk voor astrologie

error: Content is protected !!