horoscoopduiding

Afbeeldingsresultaat voor radix horoscoop

Horoscoopduiding

Een horoscoop is een tekening van de zon, de maan en de planeten, in relatie met je geboortetijd. Deze planeten worden als het ware in kaart gebracht.
Een astrologische duiding van de geboortehoroscoop bestaat uit de analyse van karaktereigenschappen, levensthema’s en -lessen. Een horoscoopduiding is dus een hele mooie manier om inzicht in jezelf, of het levenspad dat je bewandelt te vergroten. Een duiding daagt je uit om op een diepere manier naar jezelf te kijken.

Om een geboortehoroscoop te kunnen maken, heb ik het tijdstip, de plaats en de datum van het geboortemoment nodig. De geboortetijd is op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

Wat heb je aan kwaliteiten, talenten meegekregen in het leven? Welke uitdagingen moet je aangaan, welke lessen of moeilijkheden kom je tegen? Als je behoefte hebt aan een stukje bewustwording, je zelfkennis wilt vergroten rondloopt met een vraag of als je je relatie tot anderen wilt begrijpen, dan kan een horoscoopduiding mogelijk iets voor je betekenen.

Enkele reacties:

Lieve Saskia,
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik mijn impuls heb gevolgd en jou om een duiding heb gevraagd.
Het is een liefdevolle en warme bemoediging en bevestiging voor mij dat ik steeds meer in lijn met mijzelf ben.Het geeft me moed en kracht om door te gaan. Om stappen te gaan zetten in zichtbaarheid. Om nog meer te vertrouwen op mijn innerlijke kracht en intuïtie. Dat het tijd wordt dat ik luister naar mijn innerlijke stem en nu daadwerkelijk  zichtbaar mag worden.
Dankjewel

****

Hoi Saskia!
Ik ben het nu rustig aan het lezen. Komt zo bij me binnen. Echt prachtig! Wat een wijsheid! Raakt me diep! Nogmaals bedankt! ❤

****

“Via deze weg wil ik je bedanken voor de inzichten.
Elke keer als ik de tekst lees, ontdek ik weer iets nieuws.
Het is erg bijzonder hoe dit aansluit op mijn realiteit.
Hoe het mij bemoedigd en hoop geeft om meer voor mijzelf te gaan staan. Om meer mijn hart te gaan volgen.”

****

“Dank je wel voor de horoscoop. Voel dat het met liefde gemaakt is. Een korte reactie: Bevestiging van wat ik al wist. Geeft een heel fijn gevoel en sterkt me om door te gaan, vol te houden en mijn ‘ambitie’ waar te maken.”

Waar je uit kunt kiezen:

A: Horoscoopconsult  live of online

In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop. Centraal staat: wie ben ik, wat wil ik, wat past wel/niet bij mij, waar ligt mijn kracht en wat is mijn valkuil? We gaan het hebben over onderwerpen als: persoonlijke kwaliteiten, karaktereigenschappen, levensthema’s, uitdagingen en leerdoelen. Mogelijk heb je ook een vraag die ik kan meenemen in de duiding.

Gesprek van 1 uur: 105,- euro

B: Horoscoopduiding van de ziel (de Plutoïden)

Je hebt misschien al van alles gedaan met betrekking tot zelfontwikkeling, maar loopt telkens tegen bepaalde dingen aan en je vraagt je misschien af: waar komt toch die angst vandaan of waar doe ik goed aan? Soms zitten oude emoties of overtuigingen in de weg waardoor je niet altijd helder kunt kijken naar jezelf. Soms weren we dingen af  of reageren ergens krampachtig op zonder dat we er de vinger op kunnen leggen of begrijpen waarom dat zo is. Vaak zijn we door een bepaalde bril tegen het leven een gaan aankijken.
Met welke diepere thema’s ben jij dit leven binnen gekomen? Waar ben je op dieper gevoelsniveau mee bezig? Wat wil JIJ van binnen tot uitdrukking brengen?
In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we de horoscoop.

*Persoonlijk gesprek (live of online) van 1 uur: 105,- euro

*Een schriftelijke uitwerking inclusief gesprek: 155- euro

*Studenten van Caelestis krijgen 10 procent korting op een Plutoïden duiding.

C: Baby Horoscoop

Een baby geboren? Geef een geboortehoroscoop cadeau. Je krijgt de duiding op schrift in de mail of als je in de buurt woont kan het ook geprint en ingebonden worden.

75,- euro


Praktijk voor astrologie

error: Content is protected !!