Diensten

Welkom bij  mijn praktijk Sterrentaal. Naast de astrologie, werk ik ook met opstellingen (systemisch werk). Je kunt bij mij terecht voor een horoscoopduiding, een horoscoop-opstelling en binnenkort ook voor een rouwritueel. 

Zo nu en dan geef ik een lezing over de zogenaamde Trans -Neptunische objecten (kleine planeetje voorbij de baan van Neptunus, de zogenaamde Plutoïden). Binnen de astrologie is dat mijn specialisatie en favoriete onderwerp. In Utrecht geef ik  hier ook les over binnen de opleiding Caelestis. 

klik op de link horscoopduiding,  workshop of cursus, astro-opstelling of rouwritueel onder deze rubriek voor meer uitleg over de mogelijkheden en tarieven. 

DSC00981


Privacy

De bescherming van jouw gegevens neem ik serieus. Je persoonlijke vragen worden altijd vertrouwelijk behandeld en dat wat inhoudelijk tijdens een duiding wordt besproken en zaken zoals contactgegevens zal ik nooit aan derden doorgegeven.
Persoonsgegevens: zoals  naam, telefoonnummer, email adres, geboortetijd, geboorteplaats, geboortedatum vraag ik om de volgende reden:

-Een astrologische duiding te kunnen maken

-Ter ondersteuning van een astro-opstelling

-Om contact met jou te kunnen onderhouden

Praktijk voor astrologie

error: Content is protected !!