astro-opstelling

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is One-Set-9-Pcs-9-Planet-Solar-System-Fluorescent-Wall-Stick-The-Universe-Planet-Galaxy-Luminous_large.jpg

Ben jij er klaar voor om ook zelf eens ontdekken wat het verschil is tussen bijvoorbeeld de Zon en de Maan in je horoscoop of horen wat Mercurius jou te zeggen heeft? Ontdek dan samen met behulp van opstellingen de boodschappen uit jouw horoscoop. Wat valt er te leren over jezelf? Behalve dat het gewoon leuk is om te doen, kun je jezelf echt even diep aankijken en wie weet belangrijke stappen in je persoonlijke proces zetten!

Ieder mens maakt onderdeel uit van verschillende groepen of systemen. De familie is bijvoorbeeld zo’n systeem, maar een ander voorbeeld van een systeem is de horoscoop. De geboortehoroscoop bestaat immers uit een groep astrologische symbolen (planetaire energieën en astrologische punten). Een astroloog kan je er natuurlijk van alles over vertellen, maar je kunt je horoscoop natuurlijk ook zelf eens gaan ervaren door het doen van opstellingen!

Een horoscoop bevat verschillende energievelden zoals planeten. De maan in je horoscoop staat onder andere voor jouw emotionele ik, mars staat bijvoorbeeld voor je strijd voerende ik en Mercurius voor je communicatieve ik. De planeten in je horoscoop staan dus zeg maar voor delen van jezelf (subpersoonlijkheden). Tijdens een horoscoopopstelling kun je deze zogenaamde ‘subpersoonlijkheden’ ontmoeten.

Eerst volgende datum:

*….. nog nader te bepalen…

Al eens een astro-opstelling meegemaakt en het smaakt naar meer? Voel je welkom om je nog eens aan te melden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mail naar info@sterrentaal.nl

  • De opstellingen vinden plaats in ongedwongen sfeer
  • Als je wilt deelnemen heb ik van te voren je geboortetijd, plaats en datum nodig. De tijd is eventueel op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.
1: Je geeft je op voor een datum (zie datum hierboven).
Minimum aantal:  4 personen, waarvan 2 horoscoopinbrengers en 2 representanten 

Prijs horoscoopinbrenger: 45,-
prijs representant: 25,-  
Tijd op een donderdag: van 10.15 tot 12.30 (uitloop 12.45)


*OPTIE

Het is ook mogelijk om je met een groepje van drie  personen (bijvoorbeeld samen met vriend(inn) of bekenden aan te melden. In overleg kunnen we dan een datum kiezen. We zullen dan alle drie de horoscopen onderzoeken aan de hand van opstellingen. 
De datum is dat in overleg op een dinsdag, woensdag of donderdagochtend. Tijd: 10.00 - 13.00. 

Prijs p.p.: 45,-


locatie: Grou

Enkele reacties:

“Het was vanmorgen erg fijn en inspirerend om te ervaren om met een opstelling te werken met je eigen horoscoop. Intrigerend welke invloeden de planeten op ons hebben en dat er zoveel herkenbaar is van wat je in je aardse leven tegenkomt. Saskia je deed het erg goed en met veel passie. Heel erg bedankt .”

“Hoi Saskia, wilde je nog zeggen dat ik de combi heel bijzonder vond. De dieperliggende gedachten om je bewust te maken van blokkades middels de planeten. Een mooie formule. Je wist wat je deed. Voelde heel goed. Het verliep heel soepeltjes. Vond het ook mooi om te doen. Doet echt wat met je.”

Praktijk voor astrologie

error: Content is protected !!