Agenda

Afbeeldingsresultaat voor astrologie

1: Basiscursus astrologie: dbieb Leeuwarden

Altijd al eens wat meer willen weten over de astrologie? Benieuwd naar de betekenis van de sterrenbeelden, de zon en de maan en de planeten in de horoscoop? In deze basiscursus kom je het allemaal te weten. Met je eigen horoscoop als leidraad duiken we in de wereld van de sterren en maak je kennis met de symbolentaal die een astroloog heeft leren begrijpen. Want eigenlijk is astrologie een soort sterrentaal, een taal van de sterren! Tijdens deze cursus leer je de basisbeginselen van het duiden van een horoscoop en gaan we het hebben over de astrologische tekens, de astrologische huizen, de stand en betekenis van de planeten, de elementen aarde, vuur, water en lucht en de aspecten.

*Handig om van te voren even door te geven is je geboortetijd: deze is evt. op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

Locatie: Bibliotheek Leeuwarden
Tijd: dinsdagavond 19.15 -21.30
Data: 21 jan. 2020, 28 jan, 4 feb. en 11 feb. 

*Meer informatie zoals prijs en opgave volgt

Gerelateerde afbeelding

2: Nieuwe datum: Astro-opstelling 23 Januari

Ook zelf eens ontdekken wat het verschil is tussen bijvoorbeeld de Zon en de Maan in je horoscoop of horen wat Mercurius jou te zeggen heeft? Meld je aan voor een astro-opstelling.

Locatie is in Grou van 10.00 tot 13.00 
Aantal: 3 personen  
De prijs  is €35,- pp  
  • Zie voor meer informatie bij diensten

Praktijk voor astrologie