Diensten

Horoscoopduiding 

Een horoscoop is een tekening van de zon, de maan en de planeten, precies zoals ze stonden op het tijdstip van je geboorte. Deze planeten worden als het ware in kaart gebracht.
Een astrologische duiding van de geboortehoroscoop bestaat uit de analyse van karaktereigenschappen, levensthema’s en -lessen. Een horoscoopduiding is dus een hele mooie manier om inzicht in jezelf, of het levenspad dat je bewandelt te vergroten. Een duiding daagt je uit om op een diepere manier naar jezelf te kijken.

Om een geboortehoroscoop te kunnen maken, heb ik het tijdstip, de plaats en de datum van het geboortemoment nodig. De geboortetijd is op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

DSC00981

Wat heb je aan kwaliteiten, talenten meegekregen in het leven? Welke uitdagingen moet je aangaan, welke lessen of moeilijkheden kom je tegen? Als je behoefte hebt aan een stukje bewustwording, je zelfkennis wilt vergroten rondloopt met een vraag of als je je relatie tot anderen wilt begrijpen, dan kan een horoscoopduiding mogelijk iets voor je betekenen.

Enkele reacties:

“Via deze weg wil ik je bedanken voor de inzichten.
Elke keer als ik de tekst lees, ontdek ik weer iets nieuws.
Het is erg bijzonder hoe dit aansluit op mijn realiteit.
Hoe het mij bemoedigd en hoop geeft om meer voor mijzelf te gaan staan. Om meer mijn hart te gaan volgen.”

“Dank je wel voor de horoscoop. Voel dat het met liefde gemaakt is. Een korte reactie: Bevestiging van wat ik al wist. Geeft een heel fijn gevoel en sterkt me om door te gaan, vol te houden en mijn ‘ambitie’ waar te maken.”

“Super bedankt voor al je inzichten! Geweldig!”

 

Horoscoopduiding van de zon 
Je persoonlijke horoscoop werk ik schriftelijk voor je uit. Ik ga in op persoonlijke kwaliteiten, karakter-eigenschappen, levensthema’s, uitdagingen en leerdoelen. Centraal staat: wie ben ik, wat wil ik, wat past wel/niet bij mij en waar ligt mijn kracht? Mogelijk heb je ook een vraag die ik kan meenemen in de duiding.
In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop.

Horoscoopduiding van de ziel (de Plutoïden)
De horoscoop van de ziel gaat een stapje verder. Wanneer je een bepaalde mate van zelfkennis hebt gekregen, vraag je je misschien af: en nu? Wie zit er onder mijn angst, wat zegt mijn innerlijke stem? We weren soms dingen af  of reageren krampachtig zonder dat we er echt altijd over na denken of begrijpen waarom dat zo is. Veel heeft ook te maken met oordelen waardoor we door een bepaalde bril tegen het leven zijn gaan aankijken.
Met welke thema’s is jouw ziel dit leven binnen gekomen? Waar ben je op dieper gevoelsniveau mee bezig? Wat wil je ziel? Welke angsten blokkeren je op je reis richting bewustzijn?
De duiding werk ik schriftelijk voor je uit. In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop.

 

Praktijk voor astrologie