Diensten

Horoscoopduiding
Een horoscoop is een tekening van de zon, de maan en de planeten, precies zoals ze stonden op het tijdstip van je geboorte. Deze planeten worden als het ware in kaart gebracht.
Een horoscoopduiding is een mooie manier om inzicht in jezelf, of het levenspad dat je bewandelt te vergroten. Een duiding daagt je uit om op een diepere manier naar jezelf te kijken.
Voor het maken van je horoscoop heb ik de gegevens van je geboorte nodig. Zoals: tijd, plaats en datum. De geboortetijd is op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

DSC00981

Wat heb je aan kwaliteiten, talenten meegekregen in het leven? Welke uitdagingen moet je aangaan, welke lessen of moeilijkheden kom je tegen? Als je behoefte hebt aan een stukje bewustwording, je zelfkennis wilt vergroten rondloopt met een vraag of als je je relatie tot anderen wilt begrijpen, dan kan een horoscoopduiding mogelijk iets voor je betekenen.

Inloopgesprek
De meeste hebben wel eens iets over astrologie gehoord en weten wat hun sterrenbeeld is. Maar wat astrologie nu precies inhoudt en wat je er mee kunt, blijkt voor velen niet helemaal duidelijk. Sommige zijn misschien best nieuwsgierig maar een beetje huiverig voor zweverigheid en weten misschien niet goed of het aanspreekt. Voor deze personen heb ik wat bedacht, namelijk: het inloopgesprek. Tijdens dit inloopgesprek van 30 minuten (wel graag van te voren even een afspraak maken) ga ik in op jouw persoonlijke geboortehoroscoop.

Wanneer je na dit gesprek nog meer wilt weten (het maken van een goede horoscoopduiding is uiteindelijk wel een secuur werkje en vraagt om enig voorbereidingstijd), kun je kiezen voor een uitgebreidere horoscoopduiding (zie hieronder).

Horoscoopduiding van de zon (traditioneel)
Je persoonlijke horoscoop werk ik schriftelijk voor je uit. Ik ga in op persoonlijke kwaliteiten, karakter-eigenschappen, levensthema’s, uitdagingen en leerdoelen. Centraal staat: wie ben ik, wat wil ik, wat past wel/niet bij mij en waar ligt mijn kracht? Mogelijk heb je ook een vraag die ik kan meenemen in de duiding.
In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop.

Horoscoopduiding van de ziel (de Plutoïden)
Met welke thema’s is jouw ziel dit leven binnen gekomen? Waar ben je op dieper
gevoelsniveau mee bezig? Wat wil je ziel? Welke angsten blokkeren je op je reis richting
bewustzijn? De duiding werk ik schriftelijk voor je uit. In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop.

Horoscoopgesprek
Een persoonlijk gesprek, aan de hand van je horoscoop. Mogelijk heb je een vraag die ik kan meenemen in de duiding of misschien ben je op zoek naar inzicht in je huidige situatie?

 

Praktijk voor astrologie