Diensten

Horoscoopduiding 

Een horoscoop is een tekening van de zon, de maan en de planeten, precies zoals ze stonden op het tijdstip van je geboorte. Deze planeten worden als het ware in kaart gebracht.
Een astrologische duiding van de geboortehoroscoop bestaat uit de analyse van karaktereigenschappen, levensthema’s en -lessen. Een horoscoopduiding is dus een hele mooie manier om inzicht in jezelf, of het levenspad dat je bewandelt te vergroten. Een duiding daagt je uit om op een diepere manier naar jezelf te kijken.

Om een geboortehoroscoop te kunnen maken, heb ik het tijdstip, de plaats en de datum van het geboortemoment nodig. De geboortetijd is op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

DSC00981

Wat heb je aan kwaliteiten, talenten meegekregen in het leven? Welke uitdagingen moet je aangaan, welke lessen of moeilijkheden kom je tegen? Als je behoefte hebt aan een stukje bewustwording, je zelfkennis wilt vergroten rondloopt met een vraag of als je je relatie tot anderen wilt begrijpen, dan kan een horoscoopduiding mogelijk iets voor je betekenen.

Enkele reacties:

Hoi Saskia! Ik ben het nu rustig aan het lezen. Komt zo bij me binnen. Echt prachtig! Wat een wijsheid! Raakt me diep! Nogmaals bedankt! ❤

“Via deze weg wil ik je bedanken voor de inzichten.
Elke keer als ik de tekst lees, ontdek ik weer iets nieuws.
Het is erg bijzonder hoe dit aansluit op mijn realiteit.
Hoe het mij bemoedigd en hoop geeft om meer voor mijzelf te gaan staan. Om meer mijn hart te gaan volgen.”

“Dank je wel voor de horoscoop. Voel dat het met liefde gemaakt is. Een korte reactie: Bevestiging van wat ik al wist. Geeft een heel fijn gevoel en sterkt me om door te gaan, vol te houden en mijn ‘ambitie’ waar te maken.”

“Super bedankt voor al je inzichten! Geweldig!”

Horoscoopduiding van de zon 
Hier ga ik in op persoonlijke kwaliteiten, karakter-eigenschappen, levensthema’s, uitdagingen en leerdoelen. Centraal staat: wie ben ik, wat wil ik, wat past wel/niet bij mij en waar ligt mijn kracht? Mogelijk heb je ook een vraag die ik kan meenemen in de duiding.
In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop.
Horoscoopduiding van de ziel (de Plutoïden)
De horoscoop van de ziel gaat een stapje verder. Wanneer je een bepaalde mate van zelfkennis hebt gekregen, vraag je je misschien af: en nu? Wie zit er onder mijn angst, wat zegt mijn innerlijke stem? We weren soms dingen af  of reageren krampachtig zonder dat we er echt altijd over na denken of begrijpen waarom dat zo is. Veel heeft ook te maken met oordelen waardoor we door een bepaalde bril tegen het leven zijn gaan aankijken.
Met welke diepere thema’s ben jij dit leven binnen gekomen? Waar ben je op dieper gevoelsniveau mee bezig? Wat wil je ziel? Welke angsten blokkeren je op je reis richting bewustzijn?
De duiding werk ik graag schriftelijk voor je uit. In een persoonlijk gesprek van ruim een uur bespreken we samen de horoscoop.
Duiding op afstand 

Een schriftelijke duiding met mailuitwisseling, waarbij communicatie op afstand wordt vergemakkelijkt. Geschikt voor mensen die wat verder weg wonen, ervan houden om in de eigen omgeving met zelfinzicht bezig te gaan en al enig zelfkennis hebben verworven.

Deze duiding  van de ziel (Plutoïden), zie ook uitleg hierboven, stuur ik jou in één keer via de mail toe en in het verslag worden er om korte reacties gevraagd die je vervolgens weer via de mail kunt beantwoorden. Deze terugkoppeling ondersteunt de duiding en kan jou helpen om de inzichten voor jezelf bewust te maken / onder woorden te brengen. Vervolgens kan ik dan weer een reactie op jouw verhaal geven. Vergelijk deze manier een beetje met een chatgesprek. Het is een nieuwe manier van werken.


Tarieven

Horoscoop van de Zon
A: Gesprek van 1 uur: 75,- euro

B:  Een persoonlijk gesprek en een schriftelijke uitwerking:125,- euro

Horoscoop van de ziel (De Plutoïden):
A:  Deze duiding betreft zowel een persoonlijk gesprek als een  schriftelijke uitwerking: 135- euro

*Studenten van Caelestis krijgen 20 procent korting op deze duiding.

B:  Duiding van de Plutoïden op afstand (via mailuitwisseling):
125,- euro

*Studenten van Caelestis krijgen 20 procent korting op deze duiding


Privacy

De bescherming van jouw gegevens neem ik serieus. Je persoonlijke vragen worden altijd vertrouwelijk behandeld en dat wat inhoudelijk tijdens een duiding wordt besproken en zaken zoals contactgegevens zal ik nooit aan derden doorgegeven.
Persoonsgegevens: zoals  naam, telefoonnummer, email adres, geboortetijd, geboorteplaats, geboortedatum vraag ik om de volgende reden:

-Een astrologische duiding te kunnen maken
-Om contact met jou te kunnen onderhouden

Praktijk voor astrologie