Agenda

Astro-opstelling

Data: 
11 september: = vol
10 oktober

Zelf eens ontdekken wat het verschil is tussen bijvoorbeeld de Zon en de Maan in je horoscoop of horen wat Mercurius jou te zeggen heeft? Vanaf september organiseer ik weer astro-opstellingen op donderdagochtend of op woensdagochtend.

Een astroloog kan je er natuurlijk van alles over vertellen, maar je kunt je horoscoop natuurlijk ook zelf eens gaan ervaren. Een horoscoop bevat verschillende energievelden: planeten. De maan in je horoscoop staat onder andere voor jouw emotionele ik, mars staat bijvoorbeeld voor je strijd voerende ik en Mercurius voor je communicatieve ik. De planeten in je horoscoop staan dus zeg maar voor delen van jezelf (subpersoonlijkheden). Tijdens een horoscoopopstelling komen deze zogenaamde ‘subpersoonlijkheden’ tot leven. Het gaat hier dus om een verrassende ontmoeting met jezelf!

Het is mogelijk om je alleen, met twee of met drie personen (bijvoorbeeld vrienden of bekenden) aan te melden. Ook kunnen we in overleg een andere dan de hierboven vermelde data kiezen.

Al eens een astro-opstelling meegemaakt en het smaakt naar meer? Voel je welkom om je nog eens aan te melden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mail naar info@sterrentaal.nl

Locatie is in Grou van 10.00 tot 13.00 
Aantal: 3 personen
De prijs is € 30,- pp

*De opstellingen gebeuren in ongedwongen sfeer en het gaat alleen door wanneer zich 3 deelnemers hebben opgegeven.

*Als je wilt deelnemen heb ik je geboortetijd, plaats en datum nodig. De tijd is eventueel op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

Reactie van een deelnemer :

Hoi Saskia, wilde je nog zeggen dat ik de combi heel bijzonder vond. De dieperliggende gedachten om je bewust te maken van blokkades middels de planeten. Een mooie formule. Je wist wat je deed. Voelde heel goed. Het verliep heel soepeltjes. Vond het ook mooi om te doen. Doet echt wat met je.

Praktijk voor astrologie