Agenda

Astro-opstelling

Een astroloog kan je er natuurlijk van alles over vertellen, maar je kunt je horoscoop natuurlijk ook zelf eens gaan onderzoeken! Zelf ontdekken wat het verschil is tussen de Zon en de Maan en voelen wat Mercurius jou te zeggen heeft, dan kan! Samen met twee of drie vriend(inn)en en/of bekenden kun je je aanmelden om op avontuur te gaan in je horoscoop.

Een horoscoop bevat verschillende energievelden, zoals de zon, de maan, Mercurius, Neptunus enzovoorts. Deze energievelden staan in relatie tot elkaar en maken onderdeel uit van jou als persoon. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat de maan staat voor jouw emotionele ik, mars voor de strijdvoerende ik enz. Alle planeten in je horoscoop staan als het ware voor innerlijke delen van jezelf. Wanneer je deze opstelt (zoals bij familieopstellingen familieleden kunnen worden opgesteld), krijg je dus inzicht in die innerlijke delen. Het gaat hier dus om een leerzame ontmoeting met jezelf …

Horoscoopopstellingen kun je aanvragen via info@sterrentaal.nl

Locatie is in Grou op woensdag- of donderdagochtend, van 10.00 tot 12.45 / 13.00
Aantal: 3 personen
De prijs is € 30,- pp

Reactie van een deelnemer :

Hoi Saskia, wilde je nog zeggen dat ik de combi heel bijzonder vond. De dieperliggende gedachten om je bewust te maken van blokkades middels de planeten. Een mooie formule. Je wist wat je deed. Voelde heel goed. Het verliep heel soepeltjes. Vond het ook mooi om te doen. Doet echt wat met je.

Praktijk voor astrologie