Agenda

Scrol naar beneden voor de volgende aankondigingen: Astro-opstellingen & lezing over de Plutoïden op 16 oktober te Makkinga

1: Astro-opstelling

Zelf eens ontdekken wat het verschil is tussen bijvoorbeeld de Zon en de Maan in je horoscoop of horen wat Mercurius jou te zeggen heeft? Vanaf september organiseer ik weer astro-opstellingen op donderdagochtend of op woensdagochtend.

Een astroloog kan je er natuurlijk van alles over vertellen, maar je kunt je horoscoop natuurlijk ook zelf eens gaan ervaren. Een horoscoop bevat verschillende energievelden: planeten. De maan in je horoscoop staat onder andere voor jouw emotionele ik, mars staat bijvoorbeeld voor je strijd voerende ik en Mercurius voor je communicatieve ik. De planeten in je horoscoop staan dus zeg maar voor delen van jezelf (subpersoonlijkheden). Tijdens een horoscoopopstelling komen deze zogenaamde ‘subpersoonlijkheden’ tot leven. Het gaat hier dus om een verrassende ontmoeting met jezelf!

Het is mogelijk om je alleen, met twee of met drie personen (bijvoorbeeld vrienden of bekenden) aan te melden. Kun je niet op één van de genoemde dagen, dan kunnen we ook in overleg een andere datum kiezen.

Al eens een astro-opstelling meegemaakt en het smaakt naar meer? Voel je welkom om je nog eens aan te melden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een mail naar info@sterrentaal.nl

Locatie is in Grou van 10.00 tot 13.00 
Aantal: 3 personen 
De prijs is €30,- pp 

Data:                                                 10 oktober 
13 november 

*De opstellingen gebeuren in ongedwongen sfeer en het gaat alleen door wanneer zich 3 deelnemers hebben opgegeven.

*Als je wilt deelnemen heb ik je geboortetijd, plaats en datum nodig. De tijd is eventueel op te vragen bij het gemeentehuis van je geboorteplaats.

Reactie van deelnemers :

“Het was vanmorgen erg fijn en inspirerend om te ervaren om met een opstelling te werken met je eigen horoscoop. Intrigerend welke invloeden de planeten op ons hebben en dat er zoveel herkenbaar is van wat je in je aardse leven tegenkomt. Saskia je deed het erg goed en met veel passie. Heel erg bedankt .”

“Hoi Saskia, wilde je nog zeggen dat ik de combi heel bijzonder vond. De dieperliggende gedachten om je bewust te maken van blokkades middels de planeten. Een mooie formule. Je wist wat je deed. Voelde heel goed. Het verliep heel soepeltjes. Vond het ook mooi om te doen. Doet echt wat met je.”

2: Lezing:

WAKKER WORDEN IN EEN  NIEUWE TIJD & de ontdekking van de Plutoïden

Ontwaken is een thema dat past bij de tijd van nu. Zeg de tijd van na 2012. Je ziet het als je om je heen kijkt. Steeds meer mensen zijn alerter, worden zich bewust van bepaalde zaken, zien dingen die ze eerst niet zagen. We stellen onszelf ook steeds meer vragen. Er is meer maatschappelijke discussie, men stelt zich kritischer op. En dat allemaal om de kwaliteit van het leven te bewaken. Denk bijvoorbeeld aan het thema voeding. Want wat eten we eigenlijk? Wat wordt eraan toegevoegd? Hoe wordt het bewerkt? Wat doet voeding met onze gezondheid? Ook stellen we bijvoorbeeld vragen over het welzijn van koeien, kippen, varkens en bijen en we denken na over de zin en onzin van vaccinaties en medicijngebruik. De gaswinning, zonnepanelen en windenergie is iets wat ons bezighoudt. Corruptie, machtsmisbruik en sociale ongelijkheid staat ter discussie en ook de strafmaat m.b.t. seksueel misbruik houdt de gemoederen bezig. Daarnaast stellen we allerlei vragen over ons onderwijs, ons zorgstelsel, over eerlijke man/vrouw verdelingen op de werkvloer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Eigenlijk wordt alles wat eerst nog onder het vloerkleed werd geschoven onder een vergrootglas gelegd. De tijd van onze kop in het zand steken en de andere kant opkijken is voorbij. We worden uitgedaagd om onze ogen te openen en de slaap uit onze ogen te wrijven.

Momenteel vind er een omslag plaats in de tijd: het Vissentijdperk gaat over in het Watermantijdperk. De levensenergie verandert als het ware van kleur en we ontwaken als het ware uit een trance. We worden uitgenodigd om afstand te nemen van onbewuste gevoelens en gedachtes die ons beeld van de werkelijkheid versluieren. Waterman geeft vanuit het verlangen naar verandering de evolutie een nieuw impuls, waardoor muren verdwijnen en nieuwe handelswijzen en technieken zichtbaar worden.

We worden ook uitgenodigd om minderwaardigheidsgevoelens af te werpen, om werkelijk oprecht te zijn en van daaruit keuzes te maken. Het is tijd om de knop om te zetten en de kraan in ons hart open. We leven in een turbulente tijd waarbij het draait om wakker worden, bewustwording en individuatie. 

Niet geheel toevallig valt de overgang van het Vissen- naar het Watermantijdperk samen met de ontdekking van de Plutoïden. Deze planeetjes bevinden zich voorbij de baan van Neptunus rondom het ruimtelijk bestaansgebied van Pluto. In betekenis kunnen wij de Plutoïden verbinden met Pluto. Als groep planeetjes hebben zij een gezamenlijk doel, namelijk: het openbaar maken van kennis die tot voorheen voor velen nog onbewust was.

Behalve de zwarte lichten heeft de astroloog van de nieuwe tijd dus ineens nog meer gegevens in handen. Zoals de fysieke Zon, Maan en de planeten Mercurius, Mars, Venus, Jupiter en Saturnus staan voor krachten die we nodig hebben om een ego-persoonlijkheid op te bouwen, staan de spirituele punten als de Zwarte Maan, de Zwarte Zon en de Plutoïden (Pluto, Eris, Haumea, Makemake, Orcus, Sedna, Quaoar, Huya, Ixion, Varuna) voor krachten die we nodig hebben om vanuit onze puurheid en essentie te kunnen gaan leven. Dit vraagt echter wel om een portie moed, vooral wanneer onze innerlijke stem haaks staat op de traditie van het systeem waarbinnen we leven.

De Plutoïden hebben betrekking op de overwinning van die angst en het ontwikkelen van moed in het kader van ontwaken uit een trance manier van zijn, iets dat dus meer paste bij het voorgaande vissentijdperk.

 “…want om vanuit je kern te gaan leven moet alles gezien worden. Op alles moet het licht mogen schijnen, zodat je uit één stuk wordt, en heel in jezelf”

(citaat: Pamela Kribbe)

Deze lezing gaat over de Plutoïden. Wat zijn plutoïden, wat houden deze plutoïden in en welke heb ik in mijn boek behandeld?

Plaats:
Bercoperweg 73, Makkinga (www.tonny- vrijleven.nl)                   Tijd:
van 13.30 uur tot 16.00 uur.                             Kosten:
27,50 euro.                                                                          Datum:
Woensdag 16 oktober (Er kan afgeweken worden van de datum als dat beter past bij de groep).  
Opgeven:
ag.hollander@telfort.nl                             

Praktijk voor astrologie